Om oss

Om oss

Idalasnickaren AB är ett familjeägt byggföretag som utgår från Veberöd utanför Lund. Vi arbetar gärna lokalt i Veberöd med omnejd, både med kunder och samarbetspartners men vi arbetar såklart även på andra platser i Skåne.

Vårt mål är att leverera kvalitet, till rätt pris i rätt tid.

 

Det blir som vi avtalat...

Det är viktigt för oss att du blir nöjd med resultatet av vårt arbete och att det blir som du tänkt dig.

Vi vill ha ditt förtroende och vi vill att du ska välja oss igen nästa gång du ska genomföra ett byggprojekt samt rekommendera oss till andra.

 

Det vi kommit överens om ska vara det som levereras.

Jobbet ska vara klart i utsatt tid och vi lämnar inte ett uppdrag förrän du som kund är nöjd.

 

 

Lång erfarenhet och löser det mesta

 

Idalasnickaren AB drivs av Kjetil Lie Höiland som har rötterna i Norge men sedan många år är boende i Veberöd strax utanför Lund. Med mer än 20 års erfarenhet inom bygg, snickeri och montage, både som anställd och som egenföretagare i Norge har Idalasnickaren startats i Skåne.

 

Vi har i alla våra projekt ett hållbart tänk där vi är varsamma både med miljön och med de ekonomiska resurserna. Vi strävar efter att hitta rätt material till bra priser samt att tillvarata materialet på smartast sätt för att till exempel undvika stora spillmängder.

 

Med det personliga mottot att "det svåra är en bagatell och det omöjliga är en utmaning" tillsammans med en rejäl dos sunt förnuft har Kjetil skaffat sig en bred kompetens och ett gott rykte inom snickeribranschen.

Kjetil innehar svenskt yrkesbevis.

 

 

Vi har som mål att leverera kvalitet, i rätt tid,

till rätt pris.

 

Vi vill vara en komplett partner som löser dina behov - både de större och de mindre uppdragen.

 

I de fall det är aktuellt med större uppdrag och vi inte har resurserna själv har vi ett stort nätverk av partners inom snickeritjänster, el, plattsättning, rörläggning, platslagning osv..

Våra samarbetspartners har samma filosofi som vi, att leverera kvalitet på ett professionellt sätt, att det ska bli som vi avtalat.

 

Idalasnickaren AB innehar F-skattesedel

 

Organisationsnummer: 559067-4403

 

 

Idalabilen

Copyright @ All Rights Reserved

Idalasnickaren AB Björkerödsvägen 37 247 60 Veberöd info@idalasnickaren.se www.idalasnickaren.se

Gilla oss på Facebook